Liga Studențească a organizat Mărţişor pentru bătrâni, ediţia a III-a

Pe 30 martie, a avut loc cea de a III-a ediție a evenimentului „Mărțișor pentru bătrâni”, în cadrul căruia tinerii voluntari ai Asociației Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău au mers hotărâți, plini de pozitivitate și bucurie pentru a împărtăși câteva momente de fericire și zâmbete, sufletelor brăzdate de timp din Centrul pentru persoane vârstnice din Bacău.

Astfel, studenții băcăuani au realizat un micspectacol, aducând pe chipurile bătrânilor zâmbete de încântare. Au interpretat o piesă de pantomimă intitulată „Nunta mea” și un moment muzical la orgă, săvârșind o horă în mijlocul Centrului, reușind să le încânte astfel sufletele vârstnicilor.

Voluntarii Ligii Studențești au oferit și mărțișoare confecționate de către ei și alimente, cu scopul de a le aduce odată cu adierea caldă a primăverii și o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină. Evenimentul nu a fost lipsit de emoție, privirile călduroase și cuvintele senine le-au asigurat studenților o primire îmbietoare, dar și o invitație binevenită pentru o nouă reîntoarcere în casa bunicilor din Centrul pentru persoane vârstnice din Bacău.

poza 1

 

poza 2

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.