Conferinţa „Educaţia în era globalizării”

Joi, 23 martie 2017, ora 12:00, va avea loc în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, a cincea ediţie din seria conferinţelor organizate de Casa Corpului Didactic ,,George Tabacaru” Bacău în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi Consiliul Judeţean Bacăuintitulată sugestiv „Educaţia în era globalizării”. 

Citește mai departe...

„Întâlniri cu…Tâlc”, ediția a XI-a

Departamentul de Consiliere Profesională, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează în data de 22.03.2017, la ora 14:00, în corpul D, Sala D215, etaj II, workshop-ul „Întâlniri cu…Tâlc”, ediția a XI-a, În inima pedagogiei Montessori.

Citește mai departe...

CONFERINŢELE CASEI CORPULUI DIDACTIC „România în spaţiul eLearning”

Miercuri, 22 martie 2017, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, în parteneriat cu Siveco România, organizează conferinţa „România în spaţiul eLearning”. Activitatea va debuta la ora 12:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” Bacău.

Citește mai departe...

Examen de promovare la grad superior personal didactic auxiliar

Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău organizează în data de 05.04.2017, ora 10.00, în Sala Senatului Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău, examen de promovare în grad superior a personalului didactic auxiliar. Examenul de promovare va avea loc în urma evaluării performanțelor profesionale ale personalului didactic auxiliar.

Detalii complete în document (.pdf)

ESN Bacău National Platform la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Organizația Erasmus Student Network Bacău vă invită vineri, 17 martie 2017, ora 09:00, la Universitatea „Vasile Alecsandri”, corp D, etajul I în Aula Universităţii, la deschiderea Platformei Naționale ESN în cadrul căreia se vor aduna secțiuni ESN din 10 orașe ale României ce vor elabora strategii de colaborare între secțiuni și vor dezvolta fiecare dintre ele. O altă activitate importantă este și alegerea board-ului național.

Citește mai departe...

Ziua Anglofoniei la Facultatea de Litere

În fiecare an, în luna martie, studenţii Facultăţii de Litere  sunt antrenaţi într-o serie de activităţi desfăşurate sub genericul Celebrating Anglophone Cultures. Lor li se alătură studenţi ai altor facultăţi din universitate, precum şi elevi din colegiile băcăuane.

Citește mai departe...

Workshop-ul „Planul de carieră”, ediţia a V-a

Departamentul de Consiliere Profesională, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează în data de 14.03.2017, la ora 16:00, în corpul D, sala D215, etaj II, workshop-ul „Planul de carieră”.

Citește mai departe...

Prima ediţie a Conferinţei Internaţionale Innovation in Psychology, Education and Didactics (ICIPED)

Prima ediţie a Conferinţei “International Conference on Innovation in Psychology, Education and Didactics - ICIPED” va avea loc în perioada 10-11 martie 2017, în Bacău, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, România. Temele de interes includ următoarele domenii tematice: Psihologie educaţională, Pedagogie, Didactica specialităţii.

Citește mai departe...

Ziua Francofoniei, ediția a XVII-a

Pe 9 martie 2017, Facultatea de Litere a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău sărbătorește a 17-a ediție a Zilei Francofoniei. Născute odată cu noul mileniu, manifestările științifice dedicate culturii francofone și limbii franceze au devenit o tradiție care îi reunește, an de an, pe studenții, universitarii și, în general, pe francofilii băcăuani.

Citește mai departe...

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.