Radio UNSR Bacău

radio unsr

 

     Fundația UNSR a inițiat proiectul Radio UNSR, având ca obiectiv general constituirea unei platforme de comunicare dedicate, atât studenților, cât și profesorilor. Radio UNSR Bacău a fost înființat în anul 2013 și emite național de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

     Echipa redacţională de bază este formată din 6 studenţi din cadrul Facultății de Litere.

     Grila de programe a Radio UNSR Bacău se realizează lunar, în concordanță cu cerințele studenților și nevoile acestora. Aceasta conţine buletine de ştiri şi producţii proprii concepute de studenţi pentru studenţi, axându-se în principal pe probleme studenţeşti locale şi naţionale.Radio UNSR Bacău emite nonstop, având zilnic 3 ore de emisiuni live, combinate cu muzică de calitate.

     Postul de radio se constituie într-un mediu propice desfășurării activității de practică de specialitate, în principal pentru studenții Facultății de Litere și este dotat cu echipamente moderne de emisie recepție.

     Ne puteţi găsi şi pe Facebook la adresa:

radio unsrf

 

r1.pngr2.pngr3.pngr4.png

 


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com
pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.