Art Out recrutează noi membri!

Dacă ești o persoană cu inițiativă care este pasionată de artă și crede în noua generație, dacă dorești să-ți dezvolți competențe și abilități, să ai acces la o rețea socială artistică de anvengură, află că echipa revistei Art Out a demarat un proces de recrutare pentru noi membri pasionați.
A fi voluntar Art Out reprezintă nu doar un punct de plecare pentru activitatea de voluntariat, dar și o oportunitate de dezvoltare profesională și personală.
Noi căutăm tineri aspiranți care să-și dorească să se implice în proiecte de valoare organizate de Revista Art Out. Poți fi chiar tu:
• unul din cei 5 copywriteri, dacă ești creativ și îți place să creezi materiale publicitare, să lucrezi cu cuvinte, concepte și idei creative iar imaginația ta bogată te ajută să transpui ideile și gândurile în cuvinte. Astfel ai șansa de a-ți dezvolta aceste abilități practicând direct această meserie, devenind mai bun pentru a face față acestei industrii competitive.
• unul din cei 4 specialiști social media, dacă îți place să-ți petreci timpul în fața calculatorului iar rețelele de socializare sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Cunoști instrumentele social media și diferențiezi ușor canalele de informare? Alături de noi ai șansa să cunoști strategii de muncă noi, de ce nu chiar să le implementezi tu.
• unul din cei 5 assistant marketing, dacă știi să asculți ceea ce vor clienții, iar cu noi vei practica să traduci în business ceea ce spun clienții în general.
• unul din cei 2 assistant PR, dacă îți place să vorbești în public, să fii în centrul atenției la evenimente de mare anvergură și să te faci remarcat. Noi îți oferim șansa de a te implica în organizarea a sute de evenimente și să cunoști o mulțime de oameni noi din această breaslă.
• unul din cei 5 fundraiseri, dacă ai abilitatea de a comunica, o intuiție bună și atitudinea de a face lucrurile până la capăt. Noi îți oferim șansa de a-ți dezvolta strategia gândirii și de a aduna experiență în fundraising.
• unul din cei 2 web designeri, dacă știi ce înseamnă pagină web și ești prieten bun cu soft-urile pentru programare. Vino la noi și vei avea șansa de a-ți crește portofoliu profesional.
• Unul din cei 5 graficieni sau 2 videomakeri, dacă ești pasionat de arte, grafică, photoshop și videomaker și știi să respecți un deadline. Vei lucra cu o echipă ingenioasă care îți va garanta rezultatul unor materiale apreciate de publicul mare al Art Out.
• Unul din cei 15 traducători (engleză/ franceză), dacă ai terminat facultatea de limbi străine sau dacă ești pasionat de limbile străine. Dacă ești silitor și îți place să lucrezi calitativ, te așteptăm să te cunoaștem.
• Unul din cei 10 fotografi, dacă îți place să mergi pe la evenimentele din București și să prinzi în cadre evenimentele actuale. Ai șansa sigură de a te face remarcat și de a deveni artist cu renume în domeniul fotografiei.
• Unul din cei 5 asistenți de priect, dacă îți este cunoscut domeniul de management de priect, îți place să te implici în mai multe proiecte o dată și ești destul de organizat pentru a le finaliza pe toate. Noi îți oferim șansa de a te implica în proiecte artistice cunoscute în toată țara și te ajutăm să-ți realizezi propriile proiecte.
• Unul din cei 5 asistenți în organizarea evenimentelor, dacă ești punctual, știi ce înseamnă deadline și cunoști tehnicile și strategiile de organizare a evenimentelor. Noi te așteptăm să te implici cu pasiune în toate evenimentele organizate și garantăm vizibilitate către un public larg.
• Unul din cei 5 asistenți din departamentul HR, dacă îți plac oamenii, organizațiile și cunoști strategiile de comunicare internă. Îți garantăm cunoașterea unui grup mare de oameni entuziaști care te vor motiva să lucrezi din plăcere.
Mai avem 16 locuri disponibile și în redacția Art Out, ai putea să aplici și ca:
• Secretar redacție, dacă știi ce înseamnă munca în echipă și ești pregătit pentru multă muncă depusă pentru rezultatul final – revista. Tu vei superviza bunul mers al revistei, lucrând cot la cot cu tineri pasionați, artiști ai textelor.
• Ofițer de presă, dacă îți place să scrii despre evenimente cunoscute și ești pasionat de artă. Noi îți oferim șansa de a-ți lărgi portofoliu artistic, iar tu te vei face cunoscut.
• Redactor, dacă ai terminat facultatea de litere, ești pasionat de redacție și vrei ca numele tău să fie cunoscut de multă lume din paginile revistei.
• Corector, dacă ești prieten bun cu gramatica limbii române. Vei lucra alături de tineri entuziaști, pasionați și foarte implicați în munca lor.
• Blogger, dacă ai deja un blog sau vrei să-ți creezi unul. Noi te ajutăm să devii cunoscut, tu trebuie doar să fii pasionat, artist și foarte creativ.
Ai liberă alegere pentru a descoperi ceea ce ți se potriveste cel mai bine, pentru ca mai apoi să devii profesionist.
Voluntariatul nu este remunerat, însă implicarea ta în proiecte și munca depusă te va ajuta să îți lansezi visele, ideile și chiar proiectele tale prin resursele umane, de comunicare și mass-media ale Art Out. Este o modalitate eficientă de hrănire a ego-ului și nevoii de recunoaștere, mai ales dacă și tu ești omul care simte mereu nevoia de a da înapoi societății. Pe lângă asta, voluntariatul reprezintă o activitate distractivă care îți conferă un statut social, potrivită pentru tinerii pasionați de artă și frumos.

afis Art Out Recruteaza 2015
Și nu uita, voluntariatul este util în CV!
Noi suntem gata să te cunoaștem!
Dacă și tu ești pregătit, așteptăm să aplici CV-ul tău.

 

Job Hardware

Job Sales

Job Software

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.