Job Trust - Training and Recruitment

Marți, 24 martie 2015, corp D, în Sala Senatului, ora 14.00, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc prezentarea locurilor de muncă disponibile în cadrul hotelurilor din Grecia în perioada estivală 2015, susținută de către firma „Job Trust” Trainning and Recruitment, firmă care se ocupă cu recrutarea tinerilor studenți din Europa pentru piața muncii din Grecia.

Evenimentul, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul Universității, împreună cu voluntarii DCP, a reușit să reunească un număr de 57 de studenți.  
Prezentarea susținută de către reprezentanții firmei „Job Trust” a ajutat studenții să afle detalii despre locurile de muncă din Grecia, precum și despre practica pe care o pot face la hotelurile unde vor lucra. De asemenea, au fost detaliate aspecte referitoare la insulele, hotelurile și posturile ce pot fi ocupate de către aceștia.
La finalul prezentării, studenții au adresat numeroase întrebări reprezentanților firmei cu privire la toate aspectele de interes. După prezentare, cei doi trainers de la „Job Trust” au desfășurat interviurile de selecție în limba engleză, la care au participat studenți de la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, Facultatea de Litere și Facultatea de Inginerie. Studenții au pregătit în prealabil un Curriculum Vitae în limba engleză, cu sprijin din partea studentei care desfășoară activitatea de practică de specialitate în cadrul D.C.P., Ignat Irina – Alexandra, de la Facultatea de Litere, programul de studii Engleză – Română, anul II. După interviu, mulți studenți au ieșit din sală satisfăcuți de prestația reușită în cadrul interviului.

colaj job trust
Cei care vor să lucreze în Grecia, dar care nu au fost prezenți la acest eveniment, încă se mai pot înscrie pe pagina web www.jobtrust.gr, interviul de selecție putând fi susținut prin programul Skype.

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.