Workshop-Iubirea între vis și realitate (ediția a II-a)

Joi, 5 martie 2015, corp D, sala D215, ora 14:30, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc workshop-ul „Iubirea între vis şi realitate”, ediția a II- a, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul universităţii, susţinut de doamna psiholog Doina Pascal împreună cu voluntarii D.C.P. ( Radu Marian Botez, Liviu Sociu, Tudor Bibire Ghenadi, Cristina Ifrim, Sebastian Roman şi grupul vocal al voluntarilor DCP „GRACERS”).
La acest eveniment au participat aproximativ 70 de studenți (de la toate facultățile) și 30 de elevi (de la Școala Gimnazială Nr.10 și Școala „Spiru Haret” din Bacău, de la clasa a VII-a). În cadrul evenimentului participanții au avut ocazia să vorbească despre propriile gânduri, emoţii, sentimente, experienţe, nevoi referitoare la iubire (definiţia iubirii, diferența dintre iubirea adevărată și simpla prietenie, simptomele iubirii – cum ne dăm seama că suntem îndrăgostiți cu adevărat, problemele de cuplu, secretele unei relaţii stabile, inteligenţa emoţională). Au avut loc dezbateri în cadrul cărora fiecare participant și-a exprimat punctul de vedere. De asemenea, cu acest prilej a fost aplicat și un chestionar de identificare a gradului de maturitate emoţională (Chestionarul de maturizare emoțională - Friedmann) a fiecărui participant prezent la acest eveniment.
Pe parcursul desfășurării întâlnirii am fost încântați de interpretarea unor melodii de dragoste aparținând grupului vocal „GRACERS”.

colaj dragoste

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.