Workshop „Planul de carieră II – Pregătirea în vederea participării la interviul de angajare” (ediția a II-a)

Joi, 26 februarie 2015, în corpul D, Sala Senatului, etajul I, ora 14:30, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc workshop-ul „Planul de carieră II – Pregătirea în vederea participării la interviul de angajare”, aflat la a II-a ediție, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul universităţii şi susţinut de doamna psiholog Doina Pascal împreună cu voluntarii D.C.P. ( Radu Marian Botez, Liviu Sociu, Miruna Argeşanu şi Anca Adam ).
Planul de carieru0103 II
 
Workshop-ul și-a propus să instrumenteze studenții cu tehnici de promovare personală pe piața muncii, cu strategii eficiente pentru întocmirea mapei de angajare şi pregătirea pentru interviu. Astfel, le-au fost prezentate diferite tehnici de promovare personală pe piaţa muncii, au fost simulate două modele diferite de desfășurare a unui interviu de angajare, prin utilizarea jocului de rol ca metodă de prezentare.
colaj 10
Spre finalul evenimentului, studenții au avut ocazia să afle despre firma „Job Trust” Training and Recruitment, care se ocupă cu recrutarea tinerilor studenți pentru piața muncii din Grecia pe timpul verii, care își va trimite reprezentanții în vederea desfășurării unei prezentări și a unui interviu de selecție în data de 24.03.2015, la orele 14:00, în cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.
pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.