Planul de carieră I

Joi, 06 noiembrie 2014, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc workshop-ul „Planul de carieră I”, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul universităţii. În deschiderea evenimentului, doamna director a Departamentului de Consiliere Profesională, conf.univ.dr. Venera-Mihaela Cojocariu, le-a adresat studenţilor un mesaj cu privire la importanţa planificării carierei şi necesitatea stabilirii drumului de parcurs din perspectiva vieţii profesionale.

Activitatea a fost prezentată şi moderată de doamna psiholog Doina Pascal, participanţii învăţând despre procesul de autocunoaştere şi rolul acestuia în planificarea vieţii profesionale, fiind prezentate totodată şi etapele propriu-zise ale întocmirii unui plan de carieră diferenţiat şi specific fiecărui an de studiu universitar. La final, studenţii au avut ocazia să completeze Chestionarul de interese „Holland”, aceştia fiind încurajaţi să acceseze serviciile Departamentului de Consiliere Profesională atât pentru a beneficia de astfel de teste de personalitate, cât şi pentru a primi sfaturi şi îndrumări pentru dezvoltarea lor personală.

colaj plan

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.