Contact

Adresa: Calea Mărăşeşti Nr. 157, Corp D, parter, sala D19
Telefon: 0234/542.411 int. 276
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Director DCP:
Prof.univ.dr. Venera-Mihaela COJOCARIU, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Psiholog: Doina PASCAL, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Psiholog Daniela Anton, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Voluntar-colaborator DCP:
Masterand Liviu Sociu
pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.